Anlık Bildirim

Samsung, daha ince Galaxy Z Fold 6 Slim modelini hazırlıyor olabilir

Temmuz ayında Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6'yı duyurmaya hazırlanan Samsung, başka katlanabilir modeller üzerinde de çalışıyor. İddiaya göre yeni model daha büyük ekrana ve daha ince gövdeye sahip olacak.
Samsung, daha ince Galaxy Z Fold 6 Slim modelini çıkarabilir Tam Boyutta Gör
Samsung, Temmuz ayındaki Galaxy Unpacked aetkinliğinde yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6'yı duyurabilir. Son raporlar, Samsung'un Güney Kore'ye özel Galaxy Z Fold 6 Ultra modeli üzerinde de çalıştığını iddia ediyor. Yeni bir iddiaya göre şirket, Galaxy Z Fold 6 Slim adında başka bir model geliştiriyor olabilir.

Daha büyük ekranlı olabilir

Ekran analisti Ross Young'a göre Samsung, Galaxy Z Fold 6 Slim adında katlanabilir bir telefon piyasaya sürmeyi planlıyor. Young, Fold 6 Slim'in ekran boyutunun normal Fold 6'ya göre daha büyük olacağını iddia ediyor. Ayrıca, cihazın S Pen desteği sunmayacağı ve Fold 6 ile benzer fiyatta olacağını öne sürüyor. Young panel sevkiyatlarının bu yılın dördüncü çeyreğinde başlayacağını belirtti. Cihazın Galaxy S25 serisiyle birlikte 2025 yılının ilk çeyreğinde tanıtılması muhtemel.

Diğer bir güvenilir kaynak Ice Universe ise, Galaxy Z Fold 6 Slim'in 8 inç büyüklüğünde iç ekrana ve 6,5 inç boyutunda kapak ekranına sahip olacağını iddia etti. Slim modelinin ekran en boy oranlarının Z Fold 6'dan farklı olacağı da iddialar arasında farklı olduğu söyleniyor. Tanıtılacağı tarihi göz önüne alırsak, telefonun Snapdragon 8 Gen 4 yonga seti ile gelmesi muhtemel.

Bunların dışında, Samsung'un Galaxy Z Fold 6 FE isimli uygun fiyatlı bir model üzerinde çalıştığı belirtildi. Bu telefonun da önümüzdeki yıl piyasaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim