Anlık Bildirim

Samsung, süper hızlı şarj edebilen 10000 mAh powerbankini duyurdu

Samsung, 10000 mAh kapasiteli powerbank ürünü Galaxy 25W Battery Pack'i duyurdu. Yeni Samsung powerbank, aynı anda iki cihazı hızlı şarj edebiliyor.             
Samsung Galaxy 25W Battery Pack Tam Boyutta Gör
Samsung, süper hızlı şarjı destekleyen ve USB-C üzerinden aynı anda iki cihaz şarj edebilen yeni powerbanki Galaxy 25W Battery Pack’i tanıttı.

Samsung Galaxy 25W Battery Pack özellikleri

Samsung Galaxy 25W Battery Pack, estetik bir tasarıma sahip ve 200g’ın biraz üzerinde ağırlığı var. Adından da anlaşılacağı üzere, 25W’a kadar kablolu şarjı destekleyen cihazlar için tasarlanmış olan powerbank, iki adet USB Type-C bağlantı noktası üzerinden çıkış veren 10.000 mAh pil bulunduruyor. %20’si geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen powerbank, rakiplerinin çoğundan biraz daha ağır ve büyük. Powerbank, 20cm USB-C kablosuyla geliyor. İki cihaz aynı anda şarj edildiğinde, maksimum şarj hızı 9W.

Samsung’un yeni powerbanki Galaxy S25W Battery Pack 10.000 mAh ürün adıyla şirketin resmî Belçika sitesinde görülebiliyor ancak fiyat bilgisi yok. Powerbank elbette diğer pazarlarda da satışa sunulacak ve farklı renk seçenekleri olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6022 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
powerbank, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim