Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A14'ün kılıf görselleri sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un yeni bütçe dostu telefonu Galaxy A14'ün görselleri sızdırılmıştı. Yakın bir zamanda ise akıllı telefonun kılıf görselleri ortaya çıktı. 
Samsung Galaxy A14'ün kılıf görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Samsung, geçtiğimiz yılın Aralık ayında Galaxy A13 5G'yi tanıtmıştı. Şimdilerde ise şirket, bu telefonun halefi Galaxy A14'ü tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde görselleri sızdırılan cihazın şimdilerde kılıf görselleri ortaya çıktı.

Tipster Sudhanshu Ambhore tarafından sızdırılan kılıf görselleri, daha önceki muhtemel tasarımı doğrular nitelikte. Düz bir çerçeve tasarımına sahip olacak cihaz, üçlü arka kamera kurulumuyla gelebilir. 

İşte Samsung Galaxy A14'ün beklenen teknik özellikleri:

Samsung Galaxy A14, Infinity-U şeklinde 6.8 inç boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğe sahip bir LCD panel ile gelebilir. Telefonun ortaya çıkan görselleri ve kılıf resimleri sebebiyle Samsung'un telefonu yeşil, beyaz ve siyah da dahil olmak üzere birden fazla renk seçeneğiyle piyasaya sürmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy A14'ün kılıf görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Resimlere göre telefonun sağ tarafındaki çerçevesi, ses seviyesi düğmesi ve parmak izi tarayıcısı olarak da kullanılabilen bir güç düğmesi barındırırken, SIM kart yuvası solda yer almakta. Altta ise 3,5 mm kulaklık jakı, mikrofon ve hoparlör ızgarası ile çevrili USB-C bağlantı noktası bulunmakta.

Daha önceki sızıntılar, Samsung Galaxy A14'ün 167,7 x 78,7 x 9,3 mm ölçülerine sahip olabileceğini söylemekteydi ve bu boyutlar Galaxy A13'ün 4G ve 5G modellerinden 0,5 mm daha kalın. Kalınlıktaki bu artışın sebebinin ise artan pil kapasitesi anlamına gelip gelmediği henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim