Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A53 5G NBTC ve FCC sertifika platformlarında görüntülendi

Samsung Galaxy A53 5G, NBTC ve FCC sertifika platformlarında görüntülendi. Samsung Galaxy A53 5G'nin tanıtımı yaklaşırken, cihazın özellikleri de artık kesinlik kazanıyor.

Samsung Galaxy A53 5G'nin bazı özellikleri kesinleşti Tam Boyutta Gör

Samsung'un en çok sevilen serisi Galaxy A serisine yeni bir model daha ekleniyor. 5G desteği ile şimdiden ilgileri toplayan Samsung Galaxy A53 5G yakın bir tarihte tanıtılacak. Ancak daha lansman gerçekleşmeden özellikleri ortaya çıkan Galaxy A53, bugün NBTC ve FCC platformlarında sertifika alırken görüntülendi. Tabi cihazın bazı özellikleri de kesinleşti.

Samsung Galaxy A53 5G NBTC ve FCC seritifika platformlarında

NBTC ve FCC sertifika sitelerinde görünen Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy A53 5G, artık bazı özelliklerini kesinleştirmiş oldu. SM-A536E/DS ve SM-A536E versiyonları ile FCC'de ortaya çıkan Samsung Galaxy A53 5G, bir versiyonunda çift SIM desteği ile geleceğini doğrulamış oldu.

Samsung Galaxy A53 5G'nin bazı özellikleri kesinleşti

Öte yandan 25W hızlı şarj desteğine de sahip olacağı kesinleşen Galaxy A53 5G hakkında başka bilgiler de ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A53 5G'nin bazı özellikleri kesinleşti

FCC ile birlikte NBTC sertifika platformunda da görünen cihaz, 5G, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth ve NFC gibi özelliklerle donatıldığını bir nevi duyurdu. Daha önce gelen sızıntılara göre Exynos 1200 yonga seti ile birlikte 5G desteğine kavuşacağı söylenilen Galaxy A53'ün gerçekten 5G destekli olacağı doğrulandı. Bu da önceki sızıntılar doğruluğunu bir nebze kanıtlamış oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim