Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A53 5G'nin tüm özellikleri ortaya çıktı

Samsung'un yeni uygun fiyatlı modeli Samsung Galaxy A53 5G'nin tüm özellikleri ortaya çıktı. İşte Samsung Galaxy A53 5G'nin görüntüleri ve ortaya çıkan tüm özellikleri.

Samsung Galaxy A53 5G'nin tüm özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni fiyat/performans modeli Samsung Galaxy A53 5G, TENAA tarafından onaylandı. Bu sayede tüm özellikleri ortaya çıkan Galaxy A53 5G artık tüm detaylarıyla karşımıza. Gelin Galaxy A53 5G'nin özelliklerine göz atalım.

Samsung Galaxy A53 5G'nin ortaya çıkan özellikleri

Samsung Galaxy A53 5G'nin özelliklerine baktığımızda cihazın ön tarafında 6,46 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğüne bir ekran ile geldiği görülüyor. Bu AMOLED ekranın altında bir de parmak izi sensörüne yer veren Galaxy A53, yine ön tarafında 32MP'lik bir selfie kamerası taşıyor.

Arka tarafında 64MP'lik bir ana kameraya yer veren Galaxy A53 5G, bu kameranın yanında 12MP + 5MP + 5MP olmak üzere üç kamera daha taşıyor. Yani cihazın arka tarafında dörtlü kamera grubu yer alıyor. Elektriksel anlamda gücünü 5000mAh'lik bataryasından alacak olan Samsung Galaxy A53 5G, bu bataryayı daha önceki haberimizde de söylediğimiz gibi 15W hızlı şarj desteği ile şarj edecek.

Samsung Galaxy A53 5G'nin tüm özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

6 ve 8 GB RAM bellek ile seçenekleri ile gelmesi beklenilen Galaxy A53, 128 ve 256 GB depolama seçeneği sunacak. Ayrıca microSD kart desteği ile 1TB'a kadar genişletilebilecek. 190 gram ağırlığa ve 8,1 mm kalınlığa sahip olacak olan Galaxy A53 siyah, turuncu, mavi ve beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile sunulacak. Son olarak daha önce Exynos 1200 yonga seti ile ortaya çıkan Galaxy A53'ün TENAA'da herhangi bir işlemci adı yazılmaması nedeniyle şimdilik kesin olarak hangi işlemciyle geleceği bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim