Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Book 2 Go resmiyet kazandı

Samsung Galaxy Book 2 Go adındaki dizüstü modeli 6nm sürecindeki Snapdragon 7c+ Gen 3 yonga seti ile verimliliğe odaklanırken gelişmiş bağlantı teknolojileri sunuyor.
Samsung Galaxy Book 2 Go Tam Boyutta Gör
Samsung’un bir süredir merakla beklenen yeni dizüstü modeli Samsung Galaxy Book 2 Go tanıtıldı. Geçtiğimiz hafta Pro versiyonunu ARM işlemcilerle güncelleyen firma şimdi de Go versiyonuna yeni bir üye ekledi.  

Samsung Galaxy Book 2 Go neler sunuyor?

Samsung Galaxy Book 2 Go dizüstü modeli 14 inçlik IPS LCD ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. Menteşe sistemi ekranın 180 derece yatmasını sağlıyor. Kompakt gövde için sayısal tuş takımından vazgeçilmiş.

6nm Snapdragon 7c+ Gen 3 yonga seti önceki nesle göre yüzde 60-70 arasında performans artışı getiriyor. Ayrıca 5G hızları 3.7Gbps seviyesine kadar çıkabiliyor. Yine Wi-Fi 6 ve Wi-Fi 6E bağlantıları da mevcut.

3200MHz LPDDR4X RAM ve NVMe SSD konfigürasyonları henüz belli değil. MIL-STD-810G ile darbelere karşı dayanıklı. Samsung yazılımları ile donatılan Samsung Galaxy Book 2 Go modeli 20 Ocak tarihinde satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim