Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition tanıtıldı

Samsung'un kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro'nun yeni bir sürümü piyasaya sürüldü. İşte Pokemon Editon isimli yeni koleksiyonun görselleri:     
Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl Samsung, Poke Ball şeklinde olan Galaxy Buds 2'nin özel Pokemon Edition'ını tanıtmıştı. Bu Edition'ın çok fazla popüler olması üzerine Samsung, bu kez üç Pokemon şeklinde yeni bir Edition piyasaya sürdü.

İşte Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition:

Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Snorlax, Ditto ve Jigglypuff isimli üç farklı modelden oluşan Pokemon Edition, hem Galaxy Buds 2 hem de Galaxy Buds 2 Pro çeşitleri için mevcut. Şimdilik sadece Güney Kore'de piyasaya sürülen Edition, Pokemon temalı ilk aksesuarlar değil. Bu yılın başlarında Samsung, Galaxy Z Flip 4 için bir kılıf ve Galaxy Watch5 için saat kayışları çıkarmıştı. Ayrıca Z Flip 3'ün de Pokemon Sürümü bulunmaktaydı.
Samsung Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro Pokemon Edition tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Pokemon Special Edition, yarın yerel saatle 09:00'dan itibaren Gmarket aracılığıyla çevrimiçi olarak satışa sunulacak. 29'undan itibaren Edition, alışverişlerini bizzat yapmayı tercih edenler için Samsung Gangnam mağazasında da satışa sunulacak. Geçmiş tecrübelerine bakılırsa Pokemon Edition'un saatler içerisinde tükenmesi oldukça muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim