Anlık Bildirim

Daha piyasasya sürülmemiş OnePlus Nord 3 5G'nin videosu sızdırıldı

Temmuz ayının ilk haftalarında piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus'ın yeni cihazı Nord 3 5G'nin küresel varyantının videosu sızdırıldı. İşte cihazın sızdırılan videosu ve beklenen özellikleri:
Piyasasya sürülmemiş OnePlus Nord 3 5G'nin videosu sızdırıldı Tam Boyutta Gör
OnePlus, en yeni ürünlerini Temmuz ayının ilk haftasında piyasaya sürebilir. Bu ürünler arasında  OnePlus Nord 3, Nord CE 3 ve Nord Buds 2r TWS kulaklıklar bulunmakta. Yakın bir zamanda ise bu cihazlar arasında yer alan OnePlus Nord 3 5G'nin videosu sızdırıldı.

İşte OnePlus Nord 3 5G'nin beklenen özellikleri:

120Hz yenileme hızına sahip 6,74 inç 1,5K AMOLED ekran ile gelmesi beklenen OnePlus Nord 3 5G, MediaTek Dimensity 9000 SoC yonga setinden güç alacak. 16 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar depolama sunması beklenen cihaz, 50MP birincil kamera, 8MP ikincil sensör ve 2MP üçüncü sensör olmak üzere üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. 

80W SUPERVOOC hızlı şarj destekli 5.000mAh bataryaya sahip olması beklenen cihaz, kutudan çıkar çıkmaz Android 13 tabanlı OxygenOS 13.1'i başlatacak. Son olarak cihazın küresel varyantının ise 16 GB RAM + 256 GB depolama sunması bekleniyor. İşte cihazın küresel varyantının sızdırılan videosu:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim