Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M11'in görseli ve detayları ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un bir süredir üzerinde çalıştığı söylenen Galaxy M11 ile ilgili sızıntılar başladı. Yayınlanan yeni bilgiler cihazın teknik özelliklerini ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy M11'in görseli ve detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticisi Samsung'un M serisini genişleteceğine dair söylentiler mevcuttu ve bu serinin son üyesi ise Galaxy M11 modeli olacak. Sızan yeni görsel ve detaylar, giriş seviyesi cihazın merak edilen yönlerine ışık tutuyor.

Giriş seviyesinde özellikler

Galaxy M11 ilk olarak, Google Play Console'da yayınlanan bir listeyle ortaya çıktı. Cihazın ön paneli ve teknik detaylarının yer aldığı listede, akıllı telefonun 720x1560 çözünürlüğe sahip bir ekranla geleceği belirtiliyor. Bunun da 6 inçlik bir ekrana işaret ettiğini söyleyebiliriz. Görselde de görebileceğiniz üzere Galaxy M11'in ekranının sol üstünde delikli bir selfie kamerası da mevcut.

Samsung Galaxy M11'in görseli ve detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Snapdragon 450 yonga seti üzerine inşa edilen cihazın 3GB RAM kapasitesine sahip olacak. Android 10 tabanlı One UI 2.0 arayüzünü çalıştıracak akıllı telefon, Ocak ayında Wi-Fi Alliance tarafından da onaylanmıştı. Mavi, siyah ve menekşe renklerinde satışa sunulacak olan Galaxy M11'in fiyatı konusunda ise henüz sızmış bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim