Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M33, Mart'ta geliyor: AMOLED ekran, dörtlü kamera, 6.000 mAh pil

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yakında M serisi akıllı telefonlarının arasına bir yenisini ekleyecek. Galaxy M33'ün önümüzdeki ay resmiyet kazanacağı bildiriliyor.

Samsung Galaxy M33'ün çıkış tarihi netleşti Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni bütçe dostu akıllı telefonuyla ilgili detaylar netleşmeye devame ediyor. MySmartPrice internet sitesi Güney Koreli şirketin Galaxy M33'ü ne zaman ne zaman piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı.

Aktarılan bilgilere göre cihaz Mart ayında tanıtılacak. Akıllı telefonun 4G ve 5G destekli olmak üzere iki versiyon şeklinde sunulacağı bildiriliyor. Daha önceki sızıntılar bazı teknik ayrıntıları ortaya çıkarmıştı.

Samsung Galaxy M33'ün çıkış tarihi netleşti Tam Boyutta Gör

Ortaya çıkan detaylar

Geekbench'te listelenen Galaxy M33 5G modeli sekiz çekirdekli Exynos 1200 işlemciyle gelecek. Ayrıca 6 ve 8 GB RAM içereceği söyleniyor. Akıllı telefon kutudan ise Android 12 tabanlı OneUI 4.0 arayüzü ile çıkacak.

Cihazda 25W hızlı şarj desteğine sahip 6.000 mAh kapasiteli devasa bir pilin yer alacağı ifade ediliyor. Ayrıca 6.5 inç Full HD+ AMOLED ekran ve 64 megapiksel ana sensör içeren dörtlü kamera sistemi de konuşulanlar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim