Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 FE'nin yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı

Samsung'un Galaxy S21 FE'yi Ağustos ayında piyasaya sürmesi bekleniyor. Evan Blass merakla beklenen akıllı telefonun yüksek kaliteli görüntülerini paylaştı.

Samsung Galaxy S21 FE'nin yeni görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Teknoloji dünyasının güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass merakla beklenen Galaxy S21 FE'nin yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı. Akıllı telefonun Ağustos ayında düzenlenecek etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Render'lar cihazın, ön yüzünde selfie kamerası için bir delik bulunan Infinity-O ekran taşıyacağını doğruluyor. Güney Koreli dev cihazda düz panele yer vermiş. Ekranın etrafını ince çerçevelerin sardığını görüyoruz.

Samsung Galaxy S21 FE'nin yeni görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Muhtemel Özellikleri

İnternette dolaşan bilgilere göre akıllı telefon FullHD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6.4 inç Super AMOLED ekranla gelecek. Ayrıca 32 megapiksel ön kamera ve 12 megapiksel çözünürlüğünde üç arka kamera ile karşımıza çıkacak.

Samsung Galaxy S21 FE'nin yeni görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Galaxy S21 FE'nin Snapdragon 888 işlemci, 6/8 GB RAM, 128/256 GB depolama alanı ve 25 watt hızlı şarj özellikli 4.500 mAh pil içermesi bekleniyor. Kablosuz ve ters şarj desteği de olacak. Akıllı telefonun tahmini çıkış tarihi 19 Ağustos.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim