Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21, microSD yuvası olmadan gelebilir

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 14 Ocak tarihinde tanıtacağı Galaxy S21 serisi ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Son bilgilere göre cihazlarda microSD yuvası olmayacak.

Samsung Galaxy S21, microSD yuvası olmadan gelebilir Tam Boyutta Gör

Samsung, bu yıl Galaxy S21'i planlanandan önce tanıtacak ve lansman 14 Ocak 2021 yarihinde gerçekleştirilecek. Galaxy S ailesinin tarihinde ilk kez, Galaxy Note ayrıcalığı olan S Pen için destek alacağı kesinleşirken, sızan yeni bilgiler ise microSD desteği ile ilgili.

Samsung Galaxy S21'in hafıza kartı yuvasını kaybedeceği haberi, 2020'nin son gününde sızdırılmış, ayrıca Samsung'un yeni amiral gemileriyle bir şarj cihazı göndermeyi planlamadığını haberi de gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak yalnızca belirli pazarlar tarafından cihazın kutusuna şarj aletinin eklenmesi mümkün olabilir. Bu pazarların da muhtemelen üreticilerin yasal olarak cep telefonlarını belirli aksesuarlarla tamamlamaya mecbur olduğu ülkeler olacağı düşünülüyor.

Samsung Galaxy S21, microSD yuvası olmadan gelebilir Tam Boyutta Gör

128GB bellek ile gelecek

Sızan bilgiler doğru ise Samsung Galaxy S21, Galaxy S serisinin S6'dan sonra microSD yuvası olmayan ikinci akıllı telefon modeli olacak. Bununla birlikte, Samsung Galaxy S21'deki microSD yuvasının terk edilmesi iki nedenle haklı görülebilir. Birincisi, microSD, dahili UFS flash bellekten daha yavaş çalışıyor.

İkincisi ise Galaxy S21 ile harici veri depolama olarak USB Type-C arayüzlü bir SSD kullanabilecek. Gelen son haberlere göre de Galaxy S21 modelinin, selefi gibi en az 128GB depolama birimi ile donatılacağını da belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10528 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s21 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim