Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maket görselleri sızdırıldı!

Samsung Galaxy S23 Ultra özellikleri sızdırılmaya devam ederken, yeni paylaşılan dummy görüntüleri tasarım hakkında bir izlenim veriyor. S23 Ultra modelini selefinden ayırt etmek çok zor olacak gibi.
samsung s23 & s23 ultra dummy Tam Boyutta Gör
Bir süre önce Samsung’un beklenen Galaxy S23 serisinin ilk resmî olmayan görüntülerini gördük. S23 Ultra, Galaxy S22 Ultra’ya oldukça benzeyecek, Galaxy S23 ile S23 Plus arasındaki farklar daha belirgin olacak gibi görünüyor. Yeni paylaşılan Samsung S23 serisi dummy görselleri ile bu onaylandı.

Düz S23, daha fazla dikkat çekecek gibi

samsung galaxy s23 dummy maket Tam Boyutta Gör
Maket görüntülerin Galaxy S23 ve S23 Ultra modeli olduğu söyleniyor. Dummy, bildiğiniz üzere üreticinin kendisinden alınan bilgilere dayanarak hazırlanmış sahte telefonlar. Samsung S23 bu tasarımla gelebilir. S23 modeli için kamera tasarımı net bir şekilde görülüyor. Artık lenslere ayrılmış büyük bir alan yok ama kamera çıkıntısı daha fazla. Bu kamera düzenini S22 Ultra ve Galaxy A32 gibi cihazlarda gördük; 2023’te Samsung’un vazgeçilmez kamera tasarımı bu olacak gibi görünüyor.

S22 Ultra ile aynı tasarım

samsung s23 ultra dummy maket Tam Boyutta Gör
Güncellenen kameralara ek olarak Galaxy S23 ve S23+, neredeyse sade bir tasarıma sahip. Sağ tarafta tuşlar, altta bağlantı noktası dışında görüntüyü belirleyen, şık metal çerçeve. Her dummy telefonda olduğu gibi kameralar aynı gözüküyor. Örneğin; periskop kamera nasıl olacak? belli değil. Elbette final tasarımı farklı olacak. S23 Ultra modelinde tasarım anlamında hiçbir değişiklik yok gibi. Görünüşe göre, önceki modelle kıyaslandığında dışarıdan bakıldığında aynı, donanımda geliştirmelerin yapıldığı bir cihazla karşılaşacağız.

Samsung’un Şubat ayında Galaxy S23’ü tanıtması, Mart başında da satışa sunması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10390 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s23, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Mobil Teknolojiler Telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim