Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 3'ün RAM ve yonga seti detayları belli oldu

Samsung'un önümüzdeki ay tanıtmasını beklediğimiz yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 3, Geekbench'te görüntülendi. Telefonun, RAM ve yonga seti detayları da bu sayede görülmüş oldu.

Samsung Galaxy Z Fold 3, yonga seti belli oldu

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Z Fold 3, Geekbench'te görüntülendi. Samsung SM-F926U model adıyla listelenen cihazın, RAM ve yonga setinin detayları ortaya çıkmış oldu.

Galaxy Z Fold 3, Snapdragon 888'den güç alacak 

Geçtiğimiz günlerde renk seçenekleriyle birlikte tasarımı da ortaya çıkan Samsung'un katlanabilir yeni akıllı telefonu Galaxy Z Fold 3, daha önce FCC veritabanında görüldükten sonra bu kez de Geekbench'te listelendi.

Samsung Galaxy Z Fold 3, Geekbench'te görüldü Tam Boyutta Gör

Cihaz, Geekbench listesine göre Android 11 çalıştıracak ve 12 GB RAM'e sahip olacak. Z Fold 3, Snapdragon 888 yonga seti tarafından desteklenecek.

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre telefondaki katlanabilir ekran 7.55 inç iken dış ekran 6.23 inç büyüklüğe sahip olacak. USB-C üzerinden 25W şarj desteğiyle 4.275 mAh bataryaya sahip olacak telefon, toplamda 5 adet kamera bulunduracak.

Üç adet 12MP lens arka kamera kurulumunda, bir adet 16 MP ekran altı ön kamera ve bir adet de kapak ekranda 10 MP kamera yer alacak.

Samsung Galaxy Z Fold 3, S-Pen desteği ve 5G bağlantı özelliğine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim