Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 6 FE fiyatı ortaya çıktı

Samsung Galaxy Z Fold 6 FE uygun fiyatlı katlanabilir akıllı telefon için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bu kez fiyat ve kamera konusunda sevindirici gelişmeler var. 
Samsung Galaxy Z Fold 6 FE Tam Boyutta Gör
Katlanabilir akıllı telefon pazarında son dönemde Huawei ve Honor markalarına pay kaybetmeye başlayan Samsung, biraz daha bütçesini düşünenlere yönelik uygun fiyatlı bir katlanabilir telefon için son aşamaya geldi.

Galaxy Z Fold 6 FE fiyatı ne olacak?

Biraz daha kırpılmış yonga seti, batarya, ekran ve S-Pen kaleminden mahrum olarak piyasaya çıkması beklenen Galaxy Z Fold 6 FE, haliyle fiyatları da biraz aşağı çekecek. Kaynaklar oldukça iyi bir indirim bekliyor.

Gelen bilgilere göre Galaxy Z Fold 6 FE için kulislerden yansıyan fiyatlar 799$ civarında. Bu neredeyse Galaxy Z Fold 5 modelinin çıkış fiyatının yarısı kadar. Elbette Avrupa pazarında bu rakam bir miktar daha yukarı çıkabilir.

Kaynaklar Galaxy Z Fold 5 kamera bileşenlerinin aynen miras alınacağını ve aynı tedarikçilerin kullanılacağını belirtiyor. Yani en azından kamera tarafında Galaxy Z Fold 6 FE tüketiciyi hayal kırıklığına uğratmayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim