Anlık Bildirim

Samsung S Pen desteği daha fazla cihaza gelecek

Akıllı telefon tarafında Galaxy Note serisine özgü kalan S Pen teknolojisi Galaxy S 21 Ultra ile birlikte yeni maceralara yelken açıyor. Yakın zamanda farklı cihazlarda da S Pen desteği olacak.

Samsung S Pen desteği daha fazla cihaza gelecek

Samsung Note ekosisteminin ikonik simgelerinden olan S Pen ekran kalemi son dönemde farklı kategorilerde kendisine yer buldu. Tablet ve dizüstü bilgisayar pazarında farklılaşmak adına S Pen kullanan Samsung şimdi akıllı telefonlarına da bunu sunmaya hazırlanıyor.

Galaxy S21 Ultra ilk adım olacak

Samsung’un Galaxy Note serisi haricinde S Pen ekran kalemini kullanmadığı biliniyor. Bir ara Galaxy A81 modelinde kullansa da Galaxy Note 10 Lite ismini aldığı için dışarı çıkmamış oldu. Galaxy S21 Ultra bu açıdan bir ilkti.

Samsung yaptığı hamleyi akıllı telefon bölümünde sürdürmeyi düşünüyor. Firma yakın gelecekte S Pen ekran kalemini farklı cihaz kategorilerine de sunacağını açıkladı ancak bunların hangisi olduğunu söylemedi.

İlk adayın Galaxy Z Fold 3 olduğu daha önce dile getirilmişti. Katlanabilir ekranların giderek popüler olduğu bu dönemde S Pen desteği farklılaşmalarına yardım edecek. Diğer taraftan Galaxy A serisine bir dokunuş gelir mi belirsiz ancak olursa üst seviye bir modelde kullanılacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim