Anlık Bildirim

Samsung Smart Keyboard Trio 500 üç cihaza bağlanabiliyor

Samsung Smart Keyboard Trio 500 kablosuz klavye 3 farklı cihaza bağlanarak akıcı bir geçiş sunabiliyor. Ayrıca DeX için de özel bir atanmış tuş da getiriyor.

Samsung Smart Keyboard Trio 500 üç cihaza bağlanabiliyor Tam Boyutta Gör

Üst seviye akıllı telefon ve tabletlerinde DeX optimizasyonu ile masa üstü tecrübesi sunan Samsung bir yandan da çeşitli aksesuarlar ile bu tecrübeyi destekliyor. Samsung Smart Keyboard Trio 500 bunun son örneği oldu.

Samsung Smart Keyboard Trio 500 özellikleri

Bugün evimizde birden fazla cihaz için klavyeye ihtiyaç duyuyoruz. Tablet, akıllı televizyon veya medya kutusu gibi cihazlara ayrı ayrı klavye atamak veya bir klavyeyi sürekli bağla-çöz sistemiyle gezdirmek zahmetli olabiliyor.

Samsung Smart Keyboard Trio 500 kablosuz klavye modeli kompakt bir yapıya sahip ve One UI 3.1 ara yüzü ile daha fonksiyonel çalışıyor. Dikkat çekici özelliklerinden birisi DeX için F12 tuşunun özelleştirilmesi. Böylece tek tuşla DeX ara yüzüne geçiliyor.

İkinci özellik ise 3 cihaza aynı anda bağlanabilmesi. F7-F9 tuşları ile akıcı bir şekilde bağlı olan cihazlar arasında geçiş yapabiliyor. Ayrıca 3 kısayol tuşuna da farklı uygulamalar atanabiliyor. Bu iki özellik One UI 3.1 ve üzeri cihazlarda çalışıyor. Samsung Smart Keyboard Trio 500 için henüz bir fiyat açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim