Anlık Bildirim

Samsung'un 2022 televizyonlarına GeForce Now ve Google Stadia desteği geliyor

LG'nin ardından Samsung da bulut oyun servisleri GeForce Now ve  Google Stadia'nın 2022 televizyonlarında erişilebilir olacağını açıkladı.                         

Samsung'un 2022 TV'lerine Nvidia GeForce Now desteği geliyor Tam Boyutta Gör

Bulut üzerinden oyun oynama şu anda hala gelişme aşamasında olsa da oyun dünyasın büyük bir yere sahip ve gelecek yıllarda daha da önemli bir yere sahip olacak. Geçtiğimiz saatlerde de Samsung'tan bu yönde güzel bir hamle geldi.

Yeni Samsung TV'lere GeForce Now ve Stadia Desteği

CES 2022 esnasında teknoloji dünyasının önde gelen şirketlerinden Samsung, TV'leriyle ilgili oyuncuları sevindiren bir haber açıkladı. Açıklamaya göre Samsung'un 2022 televizyonlarında Nvidia GeForce Now ve Google Stadia desteği bulunacak. Bu uygulamalar direkt olarak TV'ye yüklü şekilde değil, Samsung Gaming Hub üzerinden erişilebilir olacak.

Ne yazık ki şu an için pek fazla detay açıklanmış değil. Yani çözünürlüğün ne olacağı spesifik olarak hangi modellerde bulunacağı gibi detaylar belli değil ancak yakın zamanda belli olacaktır. Ayrıca Samsung TV'lerin oyun oynamak için PlayStation ve Xbox kontrolcüsünü destekleyeceği de açıklananlar arasında.

Sadece oyun şirketlerinin değil aynı zamanda televizyon üzerine çalışan şirketlerin de cloud gaming konusunda bu tarz atılımlar yapması gerçekten değerli bir durum. Gelecekte şu anda Xbox'ın üzerinde çalıştığı gibi TV şirketleri de cloud gaming için kendi TV'lerine entegre edilmiş bir uygulama ile karşımıza çıkabilir. Zaten Samsung bu yönde bir çalışması olduğunu açıklamıştı..

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5717 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, cloud gaming ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim