Anlık Bildirim

Samsung'un dikey olarak katlanabilen telefonu W20 5G, bu ay piyasaya sürülebilir

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un geçtiğimiz günlerde gizemli bir görüntüsünü yayınladığı dikey olarak katlanabilen W20 5G model akıllı telefon Kasım ayında satışa çıkabilir.

Samsung'un dikey olarak katlanabilen telefonu W20 5G, bu ay piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör

Samsung geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir geliştirici konferansında, dikey olarak katlanabilen bir akıllı telefon videosu yayınladı. Sızan bilgilere göre bu cihazın W20 5G olarak adlandırılacağı ve yakında piyasaya sunulacağı belirtiliyor.

Fiziksel klavyeye sahip olabilir

China Telecom tarafından yayınlanan bir Weibo gönderisine göre, Samsung, W20 5G modelini Kasım ayında raflara çıkarmaya hazırlanıyor. Görüntülerde bir silüetini gördüğümüz cihazın kapağında ikinci bir ekran olabileceği düşünülüyor. Şirket tüm katlanabilir telefonlarını W serisi adı altında piyasaya sürdü ve bu modelin fiziksel klavyeye sahip bir katlanabilir telefon olma ihtimali de oldukça yüksek.

Samsung'un dikey olarak katlanabilen telefonu W20 5G, bu ay piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör

Yayınlanan raporlarda Samsung W20 5G modeli hakkında pek bilgi verilmiyor ancak Kasım ayı içinde tanıtılacağı düşünülürse, önümüzdeki günlerde cihazla ilgili pek çok sızıntının da ortaya saçılacağını söyleyebiliriz. Motorola'nın da 19 Kasım tarihinde katlanabilir Motorola Razr modelini piyasaya sürmeye hazırlandığını da belirtmeden geçmeyelim. Bunu da göz önüne alırsak, Samsung'un Kasım ayını sadece rakip cihazların tanıtımına bırakmayacağı da düşünülebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim