Anlık Bildirim

Samsung'un kaydırılabilir ekranlı tabletinin patent görselleri ortaya çıktı

Samsung'un yaklaşmakta olan kaydırılabilir ve katlanabilir tabletine ait yeni bir patent resmi ortaya çıktı. Açıldığı zaman yana doğru genişleyebilen ekran sayesinde tablet deneyimi artacak.
Samsung'un kaydırılabilir tabletinin görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Samsung, ilk Galaxy Z Fold'un piyasaya sürülmesinden bu yana katlanabilir telefon pazarına öncülük ediyor. Bugün, ortaya çıkan yeni bir patent görseli, Samsung'un yaklaşmakta olan kaydırılabilir ve katlanabilir tabletinin nasıl görünebileceğini gösteriyor.

Samsung'un kaydırılabilir tabletinin görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung'un kaydırılabilir tabletinin görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Patent görsellerindeki cihazın bir dış ekrana sahip olmadığını görüyoruz. Yuvarlanabilir ekran sayesinde cihaz açıldığı zaman genişleyebiliyor. Tabletin genişleyen kısmı iki parçalı bir gövdeden oluşuyor. Bu sayede ekranın genişlemesi mümkün oluyor. Genişleyen ekran sayesinde daha iyi bir tablet deneyiminin elde edileceği söyleyebiliriz.

Tabi bu görüntüler patente ait olduğu için gerçekte nasıl bir cihazın geleceği şu aşamada belli değil. Ancak görüntülere bakıldığında Samsung'un telefon boyutlarına yakın bir tablet geliştirmeye çalıştığını söyleyebiliriz. Hatta belki de ileride kaydırılabilir bir Galaxy Fold dahi görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim