Anlık Bildirim

Samsung'un AMD ortaklığı ile geliştirilen Exynos 2200 işlemcisi ertelendi

Akıllı telefon yongaları arasından merakla beklenen ve Samsung AMD ortaklığı ile geliştirilen Exynos 2200 ertelendi. Şirket yeni işlemcisinin entegre GPU'sunda sorunlar yaşıyor.

Samsung'un yeni Exynos 2200 işlemcisi ertelendi Tam Boyutta Gör

Samsung’un akıllı telefon sektöründe rekabeti arttıracak yeni Exynos 2200 işlemcisi resmi olarak ertelendi. AMD ortaklığı ile geliştirilen işlemci hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. 

GPU tarafında sorunlar yaşanıyor

Exynos 2200 hakkında tanıtımları ve etkinlik için hazırlanan özel web sitesini kapatan Samsung, Exynos'un lansmanını yeniden planlamak zorunda olduğunu bildirdi. Bununla birlikte şirket “Yeni bir Samsung akıllı telefonunu piyasaya sürerken yeni uygulama işlemcisini piyasaya sürmeyi planlıyoruz. AP'nin üretiminde ve performansında herhangi bir sorun yok” açıklamasında bulundu.

Samsung, yeni yonga setininin performansında sorun olmadığını söylese de erteleme hakkında söylentiler artmaya devam ediyor. Exynos 2200 GPU'sunun saat hızlarında sorunlar yaşandığını söyleyen Ice Universe, GPU'nun 1.9 GHz'lik ilk hedeften, 1.3 GHz'e düşürüldüğünü ve en azından 1,49 GHz frekans hedefine ulaşmak için 24 saat çalışıldığını iddia ediyor.

Yeni amiral gemisi Galaxy S22 serisini 8 Şubat'ta düzenlenecek "Galaxy Unpacked 2022" etkinliğinde duyurmayı planlayan Samsung, yeni telefonlar ile Exynos 2200 yongasını da duyurabilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim