Özellikle pandemi döneminde adeta pik yapan görüntülü görüşme çözümleri web kamerası üreticilerini de sevindirdi. Salgının evden çalışma şeklinde oluşturduğu konseptin uzun yıllar devam etmesi bekleniyor. Bu da video konferans pazarını çıkışa geçirdi.
Samsung ve Logitech iş birliği
2019 yılında video konferans çözümleri 14 milyar dolar gibi düşük bir seviyede kalmıştı. Ne var ki pandemi döneminde video konferans uygulamaları haftalık 50 milyon indirme rekoruna ulaştı, kurumsal uygulamalar haftalık 33.7 milyon indirmeyi gördü ve web kameralarının üretiminde yetersizlik başladı.
Kaynaklar 2026 yılında video konferans pazarının 50 milyar dolara ulaşacağını ön görüyor. Bu bakımdan pazarda yatırımını arttıran firmalar da büyüyen pastadan payına düşeni almış olacak. Samsung ve Logitech bu anlamda yeni bir iş birliğine başlıyor.
Yapılan açıklamada göre Samsung’un monitör ve dijital reklam ekranlarını kapsayan ekran grubu ile Logitech’in USB uyumlu kameraları uyumlu çalışacak şekilde optimize edildi. Logitech MeetUp ve Rally gibi konferans kameraları ile Brio, C930e gibi web kameraları optimizasyon kapsamında.
Monitöre USB üzerinden bağlanan Logitech kameralarının hızlı bir şekilde görüşmeye hazır hale geleceği belirtiliyor. Şimdilik hangi monitör modelleri bu imkanı sunacak ve ne tür yazılım güncellemeleri gerekecek açıklanmadı.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


ulan hiç mi herhangi bir rezervi olmaz bir ülkenin ya Yüzde 93’ü maden sahası olan il “TEMA Vakfı'nın 2019 yılından bu yana sürdürdüğü ruhsat haritası çalışmaları kapsamında, 29 ilde altın, gümüş, kömür ve bakır gibi IV. Grup maden ruhsatlarının yoğunluğu incelendi. 29 ilin yüzölçümünün ortalama %67'sinin bu madenlere ruhsatlandırılmış durumda. Gümüşhane'nin %93'ü, Kütahya'nın ise %92'si IV. Grup madencilik ruhsatlarıyla kaplanmış. Yaptığımız çalışmada sadece IV. Grup maden faaliyetlerine baktık. Bu oranlara kum, mermer, taş ocakları dahil değil.” https://gazeteoksijen.com/turkiye/1985den-beri-30-kez-degistirildi-en-tehlikeli-maden-kanunu-teklifi-tbmmde-gorusulecek-244899 Maden çıkartacağız diye, özellikle kömür, Memleketin 4 1 tarafı yıllardır talan edilmekte. İnsanlar üretimden ve yaşam alanlarından koparılmakta. Güncel durum: https://www.gazetepencere.com/gundem/ankarada-zeytinleri-icin-nobet-tutan-koyluler-aclik-grevi-karari-aldi-665635h
anasını satayım dünyadaki bütün rezervler bizim toprakları es geçmiş ulan hiç mi herhangi bir rezervi olmaz bir ülkenin ya