Anlık Bildirim

Samsung, yeni Mikro LED TV'lerini duyurdu! 4.000 nit parlaklık, 240Hz yenileme hızı ve daha fazlası

Samsung, dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023 öncesinde yeni Micro LED TV'lerini tanıttı. Yeni modeller, 4.000 nit parlaklık, 240Hz yenileme hızı ve yeni özellikler ile güncelleniyor.
Samsung, yeni Mikro LED TV'lerini duyurdu: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Akıllı televizyon pazarının başarılı oyuncularından Samsung, CES 2023 etkinliği kapsamında yeni nesil Micro LED TV'lerini tanıttı. Hatırlamak gerekirse firma, ilk Mikro LED modellerini 89 inç'ten başlayan boyut seçenekleriyle 2019 yılında piyasaya sürdü. 2023 Micro LED serisi ise, 50 inçten 140 inçe uzanan seçenekler ile güncelleniyor. İşte detaylar

Yeni Micro LED TV'ler neler sunuyor?

Günümüzde OLED TV ve LCD TV’lerin en iyi yönlerini birleştiren Mikro LED TV'ler, herhangi ışık arka ışık kaynağına ihtiyaç duymadan her bir pixelin kendi ışığını ve rengini üretmesini sağlıyor. Ancak profesyonel kullanıcıları hedefleyen ve modüler bir yapıda kullanıma sunulan bu teknoloji, henüz akıllı TV'lerde yerini almadı.

Samsung ise, yeni Micro LED serisinin 4.000 nite ulaşan parlaklık, 240Hz yenileme hızı20 bit siyah ayrıntılar ve 2 nanosaniye gibi oldukça düşük bir yanıt süresi sunacağını duyurdu. Böylece yeni paneller, daha parlak renkler ve derin siyahlar ile görüntü deneyimini bir üst noktaya taşımayı hedefliyor.

Samsung, yeni Mikro LED TV'lerini duyurdu: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
2023 model Micro LED TV'ler, 50 inç, 63 inç, 76 inç, 89 inç , 101 inç, 114 inç ve 140 inç ekran boyutu seçenekleriyle geliyor. Samsung yeni duyuruya ek olarak Micro LED teknolojisinden güç alan herhangi bir televizyon modelini duyurmadı. Ancak bu durumun gelecekte değişeceğini düşünüyoruz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim