Anlık Bildirim

Sevilen korku filmi serisi The Conjuring'in yeni filmi perili ev konseptinde olmayacak

Son dönemlerde korku filmleri açısından sevilen ve başarılı bulunan korku filmi serisi The Conjuring'in üçüncü filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It'in tarzı ile ilgili bir açıklama yapıldı.

Sevilen korku filmi serisi The Conjuring'in yeni filmi perili ev konseptinde olmayacak

Son dönemde korku filmi deyince akla gelen ilk serilerden olan ve korku filmi hayranları tarafından sevilen The Conjuring'in yeni filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It'in yapımı tamamlandı ve bir süredir vizyon tarihini bekliyor. Geçtiğimiz saatlerde de filmin yönetmeni Michael Chaves film ile ilgili bir açıklama yaptı.

Perili Ev Konseptine Veda 

Filmleri izleyenlerin de bileceği gibi The Conjuring serisi daha çok perili ev konseptindeki filmlere sahip. Yani karakterlerden birinin yaşadığı eve musallat olan bir ruh oluyor. Filmler de bu tema üzerinde ilerliyor. Ancak son filmin yönetmeni Michael Chaves, bu temanın değiştiğini söyledi.

Michael Chaves'in söylediğine göre üçüncü filmde perili ev teması pek hakim olmayacak. Üçüncü film daha çok Warren'ların araştırmalarına odaklanan bir film olacak. Michael Chaves, perili film konseptinin yeterince işlendiğini düşündüğünü de aktardı.

The Conjuring'in yeni filmi, yani The Conjuring: The Devil Made Me Do It gerçekten yaşanan ve "Katil İblis Davası" olarak anılan bir davayı işleyecek. Davanın özeti şu şekilde: 1981 yılında Arne Cheyenne Johnson, ev sahibini öldürdü. Dava başladığında ise hem ailesi hem de kendisi, şeytan tarafından ele geçirildiğini ve cinayeti şeytanın yaptırdığını söyleyerek cezasından indirim istedi. Ancak hakim bu durumun geçerli bir sebep olmadığını söyleyerek, zanlıyı birinci derece cinayetten yargıladı.

Filmin yönetmenliğini Michael Chaves üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard ve Charlene Amoia gibi isimler bulunuyor. Filmin vizyon tarihi ise 4 Haziran 2021. Film vizyon tarihinde Amerika'da hem sinemalarda hem de HBO Max'te, ülkemizde ise yalnızca sinemalarda yayınlanacak. Fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim