Anlık Bildirim

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'ten ilk yorumlar geldi: "Marvel'ın en iyi aksiyon filmi"

Marvel'ın yeni fazındaki ilk filmlerden biri olacak olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'ten ilk oyrumlar geldi. Yorumlar genel oalrak aksiyonun çok iyi olduğu yönünde.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'ten ilk yorumlar geldi Tam Boyutta Gör

Avengers Endgame ile Marvel Sinematik Evreni'nin bir dönemini sonlandıran Disney, bu yeni dönemdeki ilk filmlerinden biri olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'ten ilk yorumlar geldi.

"Marvel'ın En İyi Aksiyon Filmi"

Dün akşam Amerika'da galası düzenlenen ve belirli bir kesime izletilen filmden ilk spoiler içermeyen yorumlar geldi. Yorumlara baktığımızda filmin kesinlikle sevildiğini görebiliyoruz. Özellikle birçok kişi filmin aksiyon sahnelerinin daha önce görülmeyen tarzda olduğunu ve çok kaliteli olduğunu belirtmiş. Ayrıca yine birçok kişi filmin klasik origin filmleri gibi hissettirmediğini daha farklı bir yapısı olduğunu belirtmiş. Son olarak ise filmin beklenenden daha karanlık olduğu ve duygusal olduğu birçok kişinin yorumlarında görülebiliyor.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ismi ile vizyona girecek olan filmin vizyon tarihi 3 Eylül 2021. Filmin yönetmenliğini ve yazarlığını Destin Daniel Cretton üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Simu Liu, Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung ve Fala Chen bulunuyor. 

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filmi Avengers Endgame'in ardından yeni bir karakter özelinde çekilen ilk film olacak. Film için paylaşılan görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim