Anlık Bildirim

Sharp'ın Leica kameralı akıllı telefonu Aquos R6 ortaya çıktı

Japon teknoloji devi Sharp'ın tanıtmaya hazırlandığı amiral gemisi akıllı telefon modeli Aquos R6'nın görselleri internete sızdı. Cihaz Leica kamerası ile dikkat çekiyor.

Sharp'ın Leica kameralı akıllı telefonu Aquos R6 ortaya çıktı

Sharp'ın akıllı telefon modelleri, küresel pazarda çok popüler değil ancak Japonya da oldukça popüler. Şirket şimdi Sharp Aquos R6 adlı bir sonraki amiral gemisi seviyesindeki akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazır. Yeni cihaz daha önce piyasaya sürülen Aquos R5G'nin halefi olacak.

Teknik özellikleri belli değil

10 Mayıs'ta tanıtılacağı söylenen akıllı telefonun görselleri ise internete sızmış durumda. Aquos R6 sıra dışı görünüyor. Arka panelin ortasında büyük bir kamera modülü bulunan cesur bir tasarıma sahip. Görünüşe göre iki kamera sensörü ve bir LED flaş var. Sensörlerden biri çok büyük. Önde ise kavisli bir ekran görülüyor.

Sharp'ın Leica kameralı akıllı telefonu Aquos R6 ortaya çıktı

Akıllı telefon, en azından görüntülerde görülenlere göre, selfie kamera için ekranda bir delikle gelecek. Genel olarak, cihaz kalın göründüğünü de söylenebilir. Ne yazık ki Sharp Aquos R6'nın teknik özellikleri ve fiyatlandırması ile ilgili bir bilgi henüz mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim