Anlık Bildirim

Sharp yaşlılara özel akıllı telefonu satışa sundu: Su ve sabunla yıkanabiliyor

Sharp'ın Basio Active 2 adıyla piyasaya sürdüğü cihazda fiziksel düğmeler, sahte arama koruması, yapay zeka özelliklerine sahip bir kamera ve daha fazlası bulunuyor.
Sharp yaşlılara özel akıllı telefonu satışa sundu Tam Boyutta Gör
Sharp, yaşlıları hedefleyen Basio Active 2 akıllı telefonunu tanıttı. Cihazın ilginç bir özelliği de alkollü mendille silinebilmesi ve hatta su ve sabunla yıkanabilmesi.

Cihaz, HD+ çözünürlüğe ve 60Hz yenileme hızına sahip 5,7 inçlik bir ekrana sahip. Alt kısmında çağrı almak, e-posta göndermek ve "Ana Ekran" için üç fiziksel düğme var. Üretici, ekrandaki tüm metinlerin net bir şekilde göründüğünü, harflerin, simgelerin ve sayı düğmelerinin büyük olduğunu ve arayüzün olabildiğince basit olduğunu vurguluyor.

Sharp yaşlılara özel akıllı telefonu satışa sundu Tam Boyutta Gör

Dolandırıcılara karşı ek önlemler

Ayrıca akıllı telefonda bilinmeyen numaralardan gelen aramaları otomatik olarak kaydedebilen dahili bir arama kayıt programı da bulunmakta. Buna ek olarak istenmeyen kişiler hemen engellenebiliyor veya onlar için robot sesli özel bir telesekreter de açılabiliyor.

Cihazda 50MP ana kamera ve 8MP öne bakan kamera yer alıyor. Optimum çekim modunu otomatik olarak belirleyen ve lensi ayarlayan yapay zeka işlevleriyle donatılmış. Sıra dışı akıllı telefon, 4GB RAM ve 64GB depolama alanı ve Snapdragon 695 işlemciye sahip. Pil kapasitesi 4.000 mAh. NFC ve eSIM desteği de var.

Sharp yaşlılara özel akıllı telefonu satışa sundu Tam Boyutta Gör
Basio Active 2, MIL-STD-810H askeri sertifika korumasına sahip olduğu için gelişmiş şok direncine sahip. Ayrıca IP68 standardına göre su ve toz geçirmiyor. Akıllı telefon halihazırda Japonya'da 41.800 yen (276 dolar) fiyatla satışta. Diğer ülkelerde ne zaman satışa sunulacağı ise henüz belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4759 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sharp, Basio Active 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim