Anlık Bildirim

Yeni DC filmi Shazam 2'nin çekimleri bitti; Yeni bir görsel paylaşıldı

2019 yılında ilk filmi vizyona giren DC filmi Shazam'ın ikinci filmi Shazam: Fury of the Gods'ın çekimlerinin bittiği açıklandı. Ayrıca setten yeni bir görsel paylaşıldı.

Shazam! Fury of the Gods çekimleri bitti Tam Boyutta Gör

İlk filmi 2019 yılında vizyona giren ve ortalama yorumlar alan DC filmi Shazam'ın devam filmi Shazam: Fury of the Gods'ın çekimleri bir süredir devam ediyordu. Geçtiğimiz saatlerde de güzel haber geldi.

Shazam 2 Çekimleri Bitti

Filmin yönetmenliğini yapan David F. Sandberg, geçtiğimiz saatlerde Instagram hesabı üzerinden bir görsel ile birlikte filmin çekimlerinin bittiğini açıkladı. Görsel ne yazık ki set ortamından. Ancak filme dair ilk resmi görüntüleri 16 Ekim'de DC'nin etkinliği olan DC FanDome'da göreceğiz.

İkinci filmin tam ismi Shazam! Fury of the Gods. Filmin yönetmenliğini David F. Sandberg, senaristliğini ise Henry Gayden üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Zachary Levi, Adam Brody, Lucy Liu, Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Marta Milans, Asher Angel, Rachel Zegler ve Helen Mirren gibi isimler bulunuyor. Filmin 2 Haziran 2023'te vizyona girmesi bekleniyor.  Paylaşılan son görseller de dahil olmak üzere tüm görselleri aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim