Anlık Bildirim

Shiba Inu Twitter hesabı üzerinden paylaşılan gizemli video ne anlama geliyor?

SHIB'in resmi twitter hesabı @shibtoken'den yapılan paylaşım yatırımcıları heyecanlandırdı. Bu gizemli video haberimizde.                                          

SHIB'in Twitter hesabından paylaşılan video ne anlama geliyor? Tam Boyutta Gör

Kısa bir süre önce popüler meme coin Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı üzerinden gizemli bir video yayınlandı. Yayınlanan bu video kripto para topluluğunda merak uyandırdı. Yaklaşık 2,1 milyon takipçisi bulunan hesaptan yapılan paylaşımda, SHIB'in geleceğine yönelik çok sayıda referans içeren ipuçları paylaştı.

Videonun ilk bölümünde kademeli olarak yanan ampüller yer alıyor. Görünüşe bakılırsa Shiba Inu ekibi bu video ile gelecekte duyuracakları bir ortaklığın veya yeni bir sürümün ipuçlarına yer veriyor.

Ampüllerin olduğu sahnenin ardından ekran kararıyor ve “W” ve “V” harflerinin birleşerek tek bir sembole dönüştüğünü görüyoruz. Ancak bu iki harfin de Shiba Inu ekosisteminde hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu nedenle Shiba Inu yatırımcıları, bu gizemli paylaşımın ardından heyecanlandı. 

Kripto para topluluğunda yapılan yorumlara göre Shiba Inu ağı, yeni bir dönüm noktasına doğru ilerliyor olabilir. Bu nedenle Shiba Inu topluluğunda bu videonun kutlamaların bir parçası olabileceği tartışılıyor. 

Öte yandan topluluktaki bir diğer düşünceye göre Shiba Inu token yakımı açıklayabilir veya yeni bir ürün piyasaya sürebilir. Bu tarz bir gelişmenin aynı zamanda Shiba Inu’da düşen trendi sonlandırarak yükselişin fitilini ateşleyebileceği tartışılıyor. Shiba Inu ve diğer kripto para haberleri için donanimhaber.com'u takipte kalın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20496 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Shiba Inu Coin, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim