Anlık Bildirim

Shiba Inu’nun mobil oyunu Shiba Eternity yayında

Bir dönemin epey popüler meme kripto paralarından Shiba Inu'nun (SHIB) resmi mobil oyunu Shiba Eternity, App Store ve Play Store'da yayınlandı.                       

Shiba Inu’nun mobil oyunu Shiba Eternity yayınlandı Tam Boyutta Gör

Popüler meme kripto para birimi Shiba’nın (SHIB) mobil younu Shiba Eternity için bekleyiş sona erdi. Shiba Eternity oyunu ücretsiz olarak yayınlandı.

Shiba Inu’nun merakla beklenen kart oyunu Shiba Eternity, Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyada kullanıma açıldı. Söz konusu açıklama Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Konu ile ilgili olarak açıklama şu şekilde yapıldı:

“ShibaEternity artık dünya çapında Android ve iOS’ta yayında”

Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama da orijinal tweet’i alıntılayarak 1 Ekim 2022’de oyun için tüm bilgilerin ve planların yayınlanacağını belirtti.

Son olarak belirtmek gerekirse dünya genelinde yoğun ilgi gören Shiba Inu’nun oyunu Shiba Eternity, IOS indirme platformu App Store’da yapılan uygulama puanlamasına göre, 5 üzerinden 4,9 puan aldı. Henüz test aşamasında olan oyun yoğun ilgi görüyor.

Shiba Eternity oyunu; The Witcher'ın kart oyunu Gwent, The Elder Scrolls: Legends ve Yu-Gi-Oh Duel'e benzer şekilde bir kart oyunu olarak tanımlanabilir.

Shiba Eternity™ - Card Battle Shiba Eternity™ - Card Battle Shiba Eternity™ - Card Battle Shiba Eternity™ - Card Battle Shiba Inu Games, LLC Stilize Ücretsiz

Shiba Inu Eternity Card Battle Shiba Inu Eternity Card Battle Shiba Inu Eternity Card Battle Shiba Inu Eternity Card Battle Games Ücretsiz 428,7 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim