Anlık Bildirim

Shogun izleyicilerden büyük ilgi gördü

27 Şubat'ta izleyici ile buluşan büyük bütçeli samuray dizisi Shogun, Hulu ve Disney+'taki izlenme rakamlarıyla Disney'in bugüne kadar en çok izlenen dizilerinden biri oldu.
Shogun izlenme rakamlarıyla etkiledi Tam Boyutta Gör
James Clavell'ın daha önce 1980 yılında bir mini diziye de uyarlanan Shogun romanının yeni uyarlaması, geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluştu. ABD'de aynı anda hem kablolu TV kanalı FX'te, hem de dijital platform Hulu'da yayınlanan dizi, Disney+ üzerinden global pazara da sunuldu. Disney'in oldukça umutlu olduğu, bu yüzden de kayda değer bir tanıtım çalışması yürüttüğü Shogun, Disney'in yüzünü kara çıkarmadı. Hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden geçer not alan dizi, izlenme rakamlarıyla da bu başarısını taçlandırdı.

FX'in popüler dizisi The Bear'ı bile geride bırakan Shogun, Hulu'da bugüne kadar en çok izlenen FX dizisi oldu. Dizinin başarısı Hulu ile de sınırlı kalmadı. Dizinin ilk bölümü; Hulu, Disney+, Star+ gibi Disney çatısı altında yer alan platformlarda toplam 9 milyon izlenmeye ulaştı. Bu da Shogun'u sadece FX'in değil genel olarak Disney platformlarının da bugüne kadar en iyi başlangıç yapan dizilerinden biri yapıyor.bkz

Shogun, İzleyecileri Feodal Japonya'ya Götürüyor

İzleyicileri 1600'lerin Feodal Japonya'sına götüren Shogun, gemisi Japonya kıyılarında karaya oturan İngiliz bir denizcinin, yabancısı olduğu bu topraklardaki iktidar mücadelesinin içine çekilmesini anlatıyor. Bu denizcinin kendisine sağladığı bilgilerin düşmanlarına karşı verdiği mücadelede dengeleri değiştirebileceğini fark eden Lord Yoshii Toranaga, kültürlerine yabancı olan bu Avrupalıyı hanesine kabul ederek, sadakatlerin her an sınandığı riskli bir güç mücadelesine giriyor.

Lord Toranaga'yı etkileyici performanslarıyla tanıdığımız Hiroyuki Sanada'nın (John Wick, Mortal Kombat) canlandırdığı dizide, hikâyenin merkezinde yer alan İngiliz denizciye Cosmo Jarvis hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda onlara Anna Sawai, Tadanobu Asano, Hiroto Kanai, Takehiro Hira ve Moeka Hoshi eşlik ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12330 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Shogun, hulu ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim