Anlık Bildirim

Amazon'un merakla beklenen Fallout dizisinden yeni fragman yayınlandı

Popüler oyun serisinden uyarlanan Fallout dizisinden üç dakikalık yeni bir fragman yayınlandı. Merakla beklenen dizi, 11 Nisan'da Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşacak.
Fallout dizisinden yeni fragman Tam Boyutta Gör
Bu yıl Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşacak en dikkat çekici yapımlardan biri de popüler oyun serisinden televizyona uyarlanan Fallout dizisi olacak. Merakla beklenen dizi için tanıtım çalışmalarına hız veren Amazon, bugün diziden yeni bir fragman daha yayınladı.

Westworld'ün de yaratıcıları olan Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinin hazırladığı dizi, oyunlarda olduğu gibi Vault'ta, yani yeraltı sığınağında başlayacak. Vault'tan ayrılıp kıyamet sonrası bir dünyaya adım atan Lucy (Ella Purnell), dış dünyanın tehlikeli yüzüyle karşı karşıya kalacak. Bu yolculukta Lucy'ye eşlik edecek karakterlerden biri de Walton Goggins'in hayat verdiği The Ghoul olacak.

Fallout Dizisi, 11 Nisan'da Başlayacak

Fallout serisi, kıyamet sonrası bir gelecekte geçse de retro bir tarza sahip. Şu ana kadar yayınlanan fragmanlar, dizinin de bu retro futuristik temayı koruyacağını gösteriyor.

The Lord of the Rings: The Rings of Power ile tarihin en pahalı dizisine imza atan Amazon, Fallout dizisi için de kesenin ağzını açtı. Fallout, The Rings of Power kadar abartılı olmasa da oldukça yüksek bir bütçeyle çekildi. Bu yüzden diziden beklentiler yüksek. Dizinin bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağını, 11 Nisan'da yayınlanmaya başladığında göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim