Anlık Bildirim

Simülasyon oyunu Junkyard Simulator yakında mobil cihazlar için çıkacak

En büyük hurdalığın sahibi olmaya çalıştığınız simülasyon oyunu Junkyard Simulator, mobil cihazlar için duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Simülasyon oyunu Junkyard Simulator yakında mobil cihazlar için çıkacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini, daha önce birçok "farklı" simülasyon oyunu yapan PlayWay SA ve Freemind Games'in üstlendiği yeni simülasyon oyunu Junkyard Builder, duyuruldu.

Junkyard Builder'da temel olarak en büyük hurdalığın sahibi olmaya çalışacaksınız. Oyunda bulduğunuz eşyaları temizleyip, yenileyip veya yeniden inşa edip ticaret yapacaksınız ve bu sayede daha fazla para kazanarak hurdalığınızı büyüteceksiniz. Gördüğünüz her hurda parçasından kâr elde edebileceksiniz. Oyunun temel amacı bulabildiğiniz her eşyadan kâr etmek ve eşyaları sürdürülebilir hale getirmek. 

Oyunun duyurusu geçtiğimiz günlerde bir video ile yapıldı ancak herhangi bir çıkış tarihi verilmedi. Ancak yakın bir tarihte çıkacağı da söylendi. Yani 1, 2 ay içerisinde çıkmasını bekleyebiliriz. Oyunun iOS ve Android cihazlar için yayınlancağını hatırlatalım.

Aynı şekilde oyunun bir mağaza sayfası da açılmadığı için oyuna dair ayrıntılı bilgiler de bulunmuyor. Oyun için paylaşılan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim