Anlık Bildirim

Sıradaki BlizzCon etkinliği izlemek tamamen ücretsiz olacak

Blizzard Entertainment'ın her yıl düzenlediği BlizzCon isimli etkinlik bu yıl online olarak düzenlenecek ve izlemesi tamamen ücretsiz olacak.

Sıradaki BlizzCon etkinliği izlemek tamamen ücretsiz olacak Tam Boyutta Gör

Blizzard Entertainment'ın her yıl düzenlediği BlizzCon etkinliği normalde bu aylarda düzenlenmesi gerekiyordu ancak ne yazık ki salgın sebebiyle BlizzCon 2020 iptal edildi. Geçtiğimiz saatlerde de BlizzCon 2021 için bir açıklama yapıldı.

Her şeyden önce etkinliğin ismi ile başlamak gerek çünkü etkinliğin ismi 2021 yılı için BlizzConline olacak. İsminden de anlayabileceğiniz gibi etkinlik online olarak düzenlenecek ve izlemesi tamamen bedava oalcak. Normalde önceden açılış seramonisini ücretsiz bir şekilde izleyebiliyorduk ancak etkinliğin geri kalanı ücretliydi. Bugün yapılan duyuru ile etkinliğin tamamen ücretsiz olacağı açıklandı.

Blizzard'ın başkanı J.Allen Brack, bu yılki etkinliğin cidden büyük olacağını söyledi. 19 - 20 Şubat tarihleri arasıdna düzenlenecek olan etkinlikte oyuncular Blizzard'ın geliştirdiği birçok oyun ile ilgili yeni bilgiler öğrenecek. Ayrıca yeni oyun duyuruları da bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim