Anlık Bildirim

Skoda, elektrikli SUV konsepti Vision 7S'in çizimlerini paylaştı

Geçtiğimiz ay orta konsolda bulunan çocuk koltuğu gibi pratik çözümlere sahip olan iç mekanını gördüğümüz Skoda Vision 7S konsepti bu kez dış tasarımına ilişkin çizimlerle gündeme geldi.

Skoda, elektrikli SUV konsepti Vision 7S'in çizimlerini paylaştı Tam Boyutta Gör

Çekyalı otomotiv üreticisi Skoda şu sıralar yeni konsept aracı Vision 7S'in tanıtımına hazırlanıyor. 30 Ağustos'ta resmi olarak tanıtılması planlanan araç bu kez dış tasarımına ilişkin çizimlerle karşımızda.

Tamamen elektrikli bir SUV konsepti olan Skoda Vision 7S, markanın 'Modern Solid' adı verilen yeni tasarım dilini yansıtıyor. Ön bölümde panjur görünümü veren parlak siyah bir panelin dik bir şekilde konumlandırıldığı göze çarpıyor. İki parçadan oluşan aydınlatmalar da LED gündüz farlarıyla birleşerek 'T' formu oluşturuyor. Bunun dışında tamponun alt kısmındaki dikey parçalar da - bir tanesi turuncu - ön bölümün dikkat çeken tasarım detayları arasında.

Skoda, elektrikli SUV konsepti Vision 7S'in çizimlerini paylaştı Tam Boyutta Gör

Geriye doğru gidildiğinde Skoda Vision 7S'in fazlasıyla eğik ön camı, büyük jantları, geriye doğru açılan arka kapıları ve yan aynaların yerini alan kameraları göze çarpıyor. Arkada ise kalın bir D sütunu, gövde rengi spoyler ve tıpkı öndeki gibi T formu oluşturan LED stoplar ile dikey parçaları görmekteyiz.

Geçen ay Skoda Vision 7S konseptinin yaşam alanıyla ilgili de bir görsel paylaşılmıştı. 2+2+2 koltuk düzenine sahip alanda orta konsoldaki çocuk koltuğu gibi yeni 'Simply Clever' çözümlerinin bulunduğuna ilişkin bilgiler paylaşmıştık. Bu konuyla ilgili detayları da buradaki haberimizden inceleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim