Anlık Bildirim

Snap, yeni mobil video düzenleme uygulamasını duyurdu: Story Studio

Snapchat'in geliştiricileri, mobil cihazlarda kullanıcıların video düzenleyebilecekleri Story Studio uygulamasını duyurdu. Uygulama, bu yıl içerisinde kullanıma sunulacak.

Snap, yeni uygulaması Story Studio'yu duyurdu Tam Boyutta Gör

Snap Inc. yıllık İş Ortağı Zirvesi'nde kullanıcıların mobil videolarını iyileştirmelerine yardımcı olmak adına düzenleme araçlarına sahip bağımsız bir uygulama olan Story Studio'yu tanıttı. Yeni uygulama, kullanıcılara video düzenleme araçları sağlayacak ve kullanıcıların mobil cihazlarda profesyonel seviyede içerik oluşturmalarına yardımcı olacak.

Story Studio ile mobilde video düzenleme

Aylık 500 milyondan fazla aktif kullanıcısı olduğu belirtilen Snapchat'in geliştiricileri, Story Studio'nun hedef kullanıcılarının içerik oluşturucular olduğunu söylüyor. Ayrıca uygulamanın kullanımının kolay olduğuna değinen şirket, oluşturulan videoların istenilen platformda paylaşılabileceğini belirtiyor.

Uygulama ile kullanıcılar, videolarını kare hassasiyetinde düzenleyip kırpabilecekler. Videolara başlıklar, çıkartmalar, AR lensler ve görsel efektler eklenebilecek ayrıca kullanıcılar, müzik kataloğundan faydalanılabilecek. Story Studio'da nelerin popüler olduğu da görülebilecek.

Snap, Story Studio'yu önümüzdeki aylarda herkese açık olarak test etmeye başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim