Anlık Bildirim

Snapdragon 865 Plus sonbaharda gelebilir

Yılın ikinci yarısında Apple A serisi yonga seti ile mücadele edecek akıllı telefon isteyen üreticiler için Snapdragon 865 Plus yonga seti daha iyi performansla piyasaya sürülecek.

Snapdragon 865 Plus sonbaharda gelebilir Tam Boyutta Gör

Qualcomm’un geçen yıl amiral gemisi seviyesinde Plus olarak bir ara versiyon çıkardığını görmüştük. Snapdragon 855 Plus tüm yıl boyunca aynı amiral gemi yongasını kullanmak istemeyen üreticiler tarafından memnuniyetle karşılanmıştı. Bu yıl da aynı strateji gündemde.

Snapdragon 865 Plus neler sunuyor?

Kaynaklardan gelen bilgilere göre sonbahar aylarında Snapdragon 865 Plus yonga seti piyasada olacak. Henüz performans tarafında bilgiler yok ancak geçen seneye göre değerlendirirsek işlemci ve grafik performansında yüzde 10-15 civarında bir artış beklemek yerinde olacaktır.

Snapdragon 865 Plus yonga seti özellikle yılın ikinci yarısında Apple A serisi yonga setleri ile mücadele etmek isteyen ve Pro versiyonlarında biraz daha yüksek performans planlayan üreticilerin tercihi oluyor.

Geçen yılın ikinci yarısında Snapdragon 855 Plus yonga seti ile piyasaya çıkan farklı amiral gemiler görmüştük. Bu yıl da aynı durum geçerli olacaktır. Kaynaklar Nisan ayı itibariyle prototip sürecinin başlayacağını ifade ediyor. Eğer iptal durumu olmazsa Eylül ayındaki IFA 2020 fuarında ilk örnekleri görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim