Anlık Bildirim

Snapdragon 8 Gen 1’i kullanan ilk telefon Xiaomi'den geliyor

Xiaomi CEO'su Lei Jun, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1'e sahip ilk telefonların Xiaomi'den geleceğini paylaştı. Qualcomm ile ortaklık yürüten şirket, yakında Xiaomi 12 serisini duyurmayı planlıyor.

Snapdragon’un yeni işlemcisini ilk kullanan Xiaomi olacak Tam Boyutta Gör

Kısa bir süre önce Qualcomm, Snapdragon 888'den yüzde 60’a kadar daha fazla performans sunacak yeni amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 1 mobil işlemcisini tanıttı. Yeni yonga setini kullanacak ilk telefonlar oldukça merak edilirken, Xiaomi CEO’su Lei Jun’dan beklenen açıklama geldi.

İlk telefon Xiaomi'den geliyor

Twitter hesabından yeni bir gönderi paylaşan Jun, aylarca süren çalışmalar sonucunda Snapdragon 8 Gen 1'i kullanacak ilk telefonların Xiaomi 12 serisi olacağını duyurdu. Qualcomm ile ortaklık yürüten Xiaomi, yeni amiral gemisi telefon işlemcilerine öncülük etmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Xiaomi 12'nin resmi lansmanı bir sır olarak kalmaya devam etse de, şirketin 16 Aralık'ta yeni bir duyuru yapacağı düşünülüyor. Sızıntılara göre 50MP Samsung ISOCELL GN1 ve Sony IMX700 sensörlerine ev sahipliği yapması beklenen yeni seri, 1-120Hz arasında değişken yenileme hızına sahip bir LTPO panel ile gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim