Anlık Bildirim

Son büyük PlayStation sunumunun üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti ve hâlâ PlayStation'dan ses yok

Sony'nin son büyük PlayStation sunumu State of Play'in üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş durumda ve hala Sony tarafında yeni sunuma dair duyuru yok.

Son State of Play sunumundan bu yana neredeyse 1 yıl geçti Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasında şüphesiz yeni duyurular, beklenen oyunlardan gelen yeni fragman veya oynanış videoları gibi şeyler her zaman büyük heyecan yaratmıştır. Bu yüzden de E3 gibi, Gamescom gibi etkinlikler her zaman çok sevilmiştir. Bu etkinliklerin de en sevilen katılımcılarından biri şüphesiz Sony. Ancak ne yazık ki Sony, son birkaç yıldır kendi sunumunu yapıyor. Bu sunumları izlemek de bir hayli keyifli ancak şu sıralar biraz sessizlik olduğunu belirtmekte fayda var.

Son Etkinlikten Bu Yana Neredeyse 1 Yıl Oldu

Oyuncular Sony'nin etkinliklerini izlemeyi seviyor ancak dediğimiz gibi Sony bir süredir sessiz. Geçtiğimiz yıl PS5'in fiyatı ve tasarımı da dahil olmak üzere birçok duyuru gelmişti. Özellikle duyurulan yeni oyunlar bir hayli heyecanlanmamıza sebep oldu. Ancak 17 Eylül 2020'de düzenlenen bu sunumdan bu yana Sony, büyük başka bir sunum yapmadı.

Son bir yılda yine State of Play isimli birçok sunum izledik ancak onlar ya tek bir oyun ya da üçüncü parti oyunlar içindi. Özellikle Xbox'ın E3'teki başarılı sunumundan sonra oyuncular Sony tarafından da aynı şeyi bekliyor.

Sony tarafında ise şu anda hiç ses olmadığını belirtmekte fayda var. Bu yıl çıkacak oyunların neredeyse tamamı 2022'ye ertelendi ve çoğunun PS4'e de geleceği açıklandı. Sony'nin daha şimdiden 2022 takvimi bir hayli dolu. Bu yüzden elinde gösterecek çok fazla şeyi de olmayabilir. 2022 yılı bir terslik olmazsa PlayStation sahipleri için keyifli geçecek ancak bu yıl boş bir şekilde devam edecek gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim