Anlık Bildirim

Sonic the Hedgehog 2'den gişede hızlı açılış: Türkiye'de ilk sırada

Video oyun uyarlaması olan Sonic the Hedgehog 2 gişeye hızlı bir giriş yaptı. Türkiye'de hafta sonu lideri olan Sonic the Hedgehog 2, ayrıca en iyi açılış yapan oyun uyarlaması filmi oldu.

Sonic the Hedgehog 2'den gişede hızlı açılış Tam Boyutta Gör

Oyunlardan uyarlama filmler her ne kadar kalite olarak ortalamayı çok geçemese de gişe anlamında ciddi başarılar elde ettiğini söyleyebiliriz. Geçtiğimiz saatlerde de Sonic'ten bir gişe başarısı geldi.

Sonic 2 Türkiye'de İlk Sırada

İlk filmiyle de güzel bir başarı yakalayan Sonic filmi ikinci filmiyle de ilk haftasında Türkiye'de ilk sıraya yerleşti. Sonic 2'yi ilk haftasında Türkiye'de 118.564 kişi tarafından izlendi ve 3.969.880 TL hasılat elde etti. İkinci sırada ise vizyonda altıncı haftasında olan Bergen yer aldı.

Sonic 2, Amerika'da ise 71 milyon dolarlık hasılat ile Amerika'daki en iyi açılış yuapan video oyun filmi oldu. İlk filmin açılış hasılatı ise 58 milyon dolardı. İlk filmi pandemi öncesinde izleyebildiğimiz son büyük filmlerden birisiydi. Sonic 2'yi şu anda sinemalarda seyredebilirsiniz.

Kaynakça https://www.ign.com/articles/sonic-the-hedgehog-2-won-the-box-office-and-had-the-best-opening-weekend-of-any-video-game-movie https://boxofficeturkiye.com/hafta-sonu/detay/2022-15 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim