Anlık Bildirim

Sony, üçüncü çeyrek raporlarını yayınladı: Mobil İletişim bölümü, %25 gelir artışına ulaştı

Bu yılın 3. çeyreğindeki gelir raporlarını paylaşan Sony, Mobil İletişim bölümünde 2020'nin aynı çeyreğine oranla %25 gelir artışı yakaladı.                     

Sony, 2021'in 3. çeyreğinde Mobil İletişim bölümünde %25 büyüme kaydetti Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Sony, 2021'in 3. çeyreğine dair raporlarını yayınladı. Şirketin yayınladığı rapora bakıldığında akıllı telefonlarında içerisinde yer aldığı Mobil İletişim bölümü, geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla %25 artış kaydetti.

2020'nin 3. çeyreğinde yaklaşık 695 milyon dolar gelir açıklanan Sony Mobil İletişim bölümünde, bu yılın aynı çeyreğinde yaklaşık 871 milyon dolar gelir elde edildiği açıklandı. Şirket, bölüm gelirindeki bu artışın, akıllı telefon birim satışlarının artışı sayesinde olduğunu belirtti.

Müzik ve Film bölümleri de yükselişte

Sony'nin Müzik ve Film bölümleri de geçtiğimiz yılın aynı çeyreğine kıyasla gelir artışı yaşadı. Müzik bölümü geçtiğimiz yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 3.5 milyar dolar gelir kaydederken bu yıl miktar 4.6 milyar dolara ulaştı. Film bölümü ise 2020'nin 3. çeyreğindeki yaklaşık 3.2 milyar dolarlık geliri bu yılın aynı çeyreğinde 4.1 milyar dolara yükseltti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim