Anlık Bildirim

Sony BRAVIA televizyonlar PS5 için hazır

Yeni konsolunu yıl sonunda piyasaya sürmeye hazırlanan Sony, ekosistemini de hazırlamaya başladı. Belirli Sony BRAVIA televizyonlar düşük gecikme süresi ve yüksek tazeleme hızı sunacak.

Sony BRAVIA televizyonlar PS5 için hazır Tam Boyutta Gör

Yeni nesil konsolların çıkış tarihi yaklaşırken üreticiler ekosistemdeki tüm silahlarını devreye sokuyor. Sony sahibi olduğu BRAVIA televizyon modellerini en iyi PS5 deneyimi sunacak şekilde optimize ediyor.

Sony BRAVIA ve PS5 ortaklığı

Şimdilik televizyon üzerinden bulut oyun akışlarına dair bir açıklama yok ancak Sony daha çok düşük gecikme, yüksek çözünürlük, kontrolcü desteği odağında televizyonlarını optimize ediyor. Belirli modeller PS5 konsolu için en optimize ayarları sunacak.

Ready for PlayStation 5 tanımlamasını kullanacak olan televizyonlardan birisi Sony BRAVIA XH90 oldu. 4K HDR ekranlı televizyon 7.2 ms gecikme süresi ve 120Hz tazeleme hızı sunuyor. Sony BRAVIA ZH8 ise 8K çözünürlüğe sahip. 4K 120Hz ve 7.2ms gecikme süresi yine mevcut.

Ready for PlayStation 5 televizyonlar gecikmeyi otomatik olarak düşürecek BRAVIA Oyun Modu’na da sahip. BRAVIA Oyun Modu sayesinde kullanıcılar hem TV’yi hem de PS5’i DualSense kablosuz kumanda ile uyku modundan çıkarabilecek ve aynı zamanda PS5’lerini yalnızca TV kumandasını kullanarak kolaylıkla kontrol edebilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6038 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony bravia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim