Anlık Bildirim

Sony, Japon oyun geliştiricilere yatırım yapmaya devam ettiğini söyledi

Sony'nin PlayStation Studios patronu Hermen Hulst, hâlâ Japon şirketi olduklarını ve Tokyo dışındaki Japon geliştiricisi stüdyoya yatırım yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Sony'den Japon geliştiricilere destek devam ediyor Tam Boyutta Gör

Her ne kadar PlayStation temelde bir Japon şirketi olsa da Amerika'da ve Avrupa'da diğer Japon şirketlere göre aktif olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Hatta şirketin son dönemde Japon şirketi olduğu bile neredeyse unutuldu diyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde de PlayStation Studios patronu Hermen Hulst'ten bu konu hakkında bir açıklama geldi.

"Japon Geliştiriciye Yatırıma Devam"

Geçtiğimiz günlerde Game Informer'a konuşan Hermen Hulst, son çıkan iddialara yanıt verdi. Gran Turismo 7 yapımcısı Polyphony Digital'in Sony'nin Japonya'ya sırt çevirdiğini düşünmesi üzere Hulst, "Bazı yönlerden hala bir Japon şirketiyiz. Bu bizim mirasımız, olduğumuz şeyin bir parçası. Japon oyunlarımızı seviyoruz." dedi.

Hults ayrıca Team Asobi ve Polyphony Digital dışında harici bir Japon geliştiricisine daha yatırım yapmaya devam ettiğini söyledi. Söylediğine göre bu stüdyo Tokyo dışında ve daha önce From Software ve Kojima Productions gibi şirketlerde çalışmış bir ekipten oluşuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim