Anlık Bildirim

Sony, Epic Games'e 200 milyon dolarlık bir yatırım daha yaptı

Verdiği ücretsiz oyunlar, Fortnite ve Unreal Engine grafik motoru ile tanınan EPic Games, OSny'den 200 milyon dolarlık daha yatırım aldı. Daha öncesinde de 250 milyon dolar almıştı.

Sony, Epic Games'e 200 milyon dolarlık bir yatırım daha yaptı Tam Boyutta Gör

Günümüzde oyun sekötürünün en çok gündeme gelen isimlerinden biri olan Epic Games'in Sony'den yeni bir stratejik yatırım aldığı açıklandı.

Yapılan açıklama göre daha önce Epic Games'e 250 milyon dolar yatırım yaparak azınlık hisse satın alan Sony, bu kez de 200 milyon dolarlık stratejik bir yatırım yaptı. Epic Games'e göre bu yatırım, iki şirket arasındaki bağları güçlendirecek. 

Epic Games'in CEO'su ve kurucusu Tim Sweeney, "Epic ve Metaverse vizyonumuzu destekleyen yeni ve mevcut yatırımcılarımıza minnettarız." dedi. Şu şekilde devam etti: "Yatırımları Unreal Engine, Epic Online Services ve Epic Games Store ile birlikte oyun geliştiricileri ve içerik üreticilerini güçlendiriyor.".

Sony Group Corporation başkanı ve CEO'su Kenichiro Yoshida ise "Epic Games, oyunlarda ve genel olarak dijital eğlence sektöründe yaratıcıları destekleyen devrimsel deneyimler sunmaya devam ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden insanlara yeni eğlence deneyimleri sunmak için ortaklığımızı güçlendirmekten heyecan duyuyoruz." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim