Anlık Bildirim

Sony'den 2023'te iki yeni Marvel filmi geliyor: Vizyon tarihleri belli oldu

Sony Pictures geçtiğimiz saatlerde 2023 yılında vizyona girecek olan yeni Marvel filmlerinin vizyon tarihlerini açıkladı.                                               

Sony'nin 2023'teki Marvel filmlerinin vizyon tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere şu anda Marvel'ın iki farklı sinema evreni bulunuyor. Bunlardan biri genel olarak tüm karakterleri gördüğümüz Disney evreni. Diğeri de Spider-Man karakterlerini gördüğümüz Sony'nin Marvel evreni. Sony de geçtiğimiz saatlerde kendi Marvel evreni için iki yeni filmin vizyon tarihini açıkladı.

2023'te İki Yeni Film

Sony Pictures'ın geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklmaya göre Sony'nin Marvel evreni için 2023'te iki yeni film vizyona girecek. Ne yazık ki filmlerin isimleri belli değil. Ancak vizyon tarihleri sırasıyla 23 Haziran ve 6 Ekim. Bu filmlere ek olarak 2023 takviminde 13 Ocak'ta yayınlanacak bir film daha var. 

Filmlerine ne olacağına dair ne yazık ki pek bir bilgimiz yok ancak 2023'teki filmlerden birinin Kraven the Hunter olması bekleniyor. Bu filmler her ne olacaksa yakın bir zamanda en azından duyurularını görmemiz gerek. Sony'nin Marvel evreninde şu an için resmi duyurusu yapılan tek film 28 Ocak 2022'de vizyona girecek olan Mobius.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim