Video oyunlar ve filmler birbiri ile fazlasıyla bağlantılı ve yıllar boyunca bu iki sektöün birbirinden aldığı fikirler oldu. Ne yazık ki oyunların filme uyarlanmasında çok da iyi şeyler göremedik.Tam tersi durumda da işler pek farklı değil. Ancak ilerleyen süreçte çıkacak olan oyunlardan uyarlanan filmlerin ve dizilerin daha umut dolu hissettirdiğini söylemek gerek.
İlginizi ÇekebilirAyrıca Bkz. "KFC'den oyun oynayabildiğiniz ve tavuk ısıtabildiğiniz oyun konsolu: KFConsole"
Geçtiğimiz saatlerde de Sony Pictures CEO'su Tony Vinciquerra, CNBC'ye bir röportaj verdi ve röportajda, PlayStation oyunlarından uyarlanacak olan 10 farklı proje üzerine çalıştıklarını söyledi. Bunlardan üçü film olacak, yedisi de dizi olacak. Projelerin ne olduğu ile ilgili bir açıklama yok. Hatta söylediğine göre şu anda tam olarak planladıkları bir şeyin olmadığı ancak şirket içinde One Sony isimli bir programları olduğunu dile getirdi.
Dediğimiz gibi projeler bilinmiyor ne yazık ki ancak Tom Holland'ın başrolünde olduğu bir Uncharted filminin geleceği biliniyor. Hatta geçtiğimiz haftalarda filmin çekimleri bitti. Ayrıca bir de The Last of Us dizisi bulunuyor ancak dizi HBO tarafından geldiği için Sony'nin açıkladığı 10 projenin içerisinde yer alıp almadığı kesin olarak bilinmiyor.
Umuyoruz ki bu yapımlar daha önce yapılan oyun uyarlamaları gibi bizleri hayal kırıklığına uğratmaz.
https://www.vg247.com/2020/12/23/sony-pictures-three-movies-seven-tv-shows-playstation-games/ Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:



Evcil hayvanların yerini almaya aday yapay zekaya sahip tüylü robot
wqe
Evcil hayvanlarini oyuncak gibi kullanan insanlar icin yeni bir teknoloji degil.
damn
Tüy döküyor mu ? :)
ürkütücü