Anlık Bildirim

Sony Xperia telefonlarına Meizu uygulamaları

Sony Xperia akıllı telefonları Çin’de Meizu’nun geliştirdiği uygulama mağazası ve hava durumu gibi uygulamalar barındıracak. Böylece yazılım geliştirme maliyetleri düşecek.

Sony Xperia telefonları Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında eskisi kadar aktif olmaya Sony üçüncü taraf firmaların da desteğiyle maliyetleri dengelemeye çalışıyor. Çinli Meizu bundan böyle Sony Xperia telefonlara ara yüz bileşenleri tedarik edecek. 

Sony ve Meizu iş birliği 

Çin pazarında var olmak isteyen akıllı telefon üreticilerinin kullanıcı ara yüzünü buna göre optimize etmesi şart. Örneğin Android tarafında Google yasak. Mobil servisler izin verilen kaynaklardan karşılanmak zorunda. Bu nedenle ara yüz geliştirmesine önemli bir bütçe ayrılması gerekiyor. Sony ise bunu farklı bir yolla çözecek. 

Sony radikal bir karar alarak Çin’de satılan Xperia akıllı telefonlarına Meizu Flyme OS ara yüz bileşenleri entegre etmeyi tercih etti. Bu bileşenler arasında Meizu uygulama mağazası, email, hava durumu, haberler gibi uygulamalar yer alıyor. Sonraki aşamada ise ara yüzün belirli kısımlarının kullanılması da yer alıyor. 

Xperia 1 Mark III modeline uygulamalar sunulmuş durumda. Xperia 1 III modeli de uygulamalar ön yüklü olarak satılacak. Sony ülkede yeni akıllı telefonlar piyasaya süreceğini de dile getirdi yani yeni Xperia telefonlar yolda. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim