Anlık Bildirim

Yeni Xperia Pro'nun kamera detayları sızdırıldı: Sony geri mi dönüyor?

Akıllı telefon sektöründe kamera odaklı modeller ile varlığını sürdüren Sony, söylentilere göre ikinci nesil Xperia Pro modelini duyurmaya hazırlanıyor. Yaklaşan telefonun kamera detayları paylaşıldı.

Sony Xperia Pro'nun kamera detayları açıklandı: İddialı geliyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Sony, 12 Eylül tarihinde oyun odaklı bir etkinlik düzenleyecek. Söz konusu etkinlikte yeni bir akıllı telefonun tanıtılacağına dair söylentiler dolaşırken, yeni nesil Sony Xperia Pro'nun kamera detayları gün yüzüne çıktı.

Kamera konusunda iddialı geliyor

Bildirilenlere göre Xperia Pro,  geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Xperia Pro-I modelinin halefi olacak. Bununla birlikte kamera konusunda oldukça iddialı gelen yeni telefon, 1 inç boyutlarında 48MP IMX903 ana, 1/1.3 inç 48MP IMX803 ultra geniş açı ve geliştirilmiş 1/1.7 inç 48 MP IMX557 makro sensör olmak üzereüçlü bir kamera tasarımını beraberinde getirecek. Ayrıcasöz konusubu sensörlerden birinin f/1.2 ila f/4.0 arasında değişken diyafram açıklığı sunacağı iddia ediliyor.

Şu an için bilinenler yalnızca kamera özellikleri ile sınırlı olsa da, telefonun ekran tarafında 120Hz yenileme hızı sunan 6,5 inç 4K HDR OLED bir panel ile gelmesi muhtemel görünüyor. Bilindiği üzere Sony akıllı telefonlar uzun zamandır Türkiye pazarında yer almıyor. Bu nedenle Xperia Pro'nun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı da merak edilen detaylar arasıda yer alıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9182 kez okundu.
17 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim