Anlık Bildirim

Söylentiye göre Bethesda'nın uzayda geçen açık dünya oyunu Starfield, bu yıl yayınlanacak

Oyun dünyasının en popüler stüdyolarından biri olan Bethesda'nın bilim kurgu temalı açık dünya oyunu Starfield, söylentiye göre bu yıl yayınlanacak.

Söylentiye göre Bethesda'nın uzayda geçen açık dünya oyunu Starfield, bu yıl yayınlanacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Bethesda'nın yaptığı, uzayda geçen açık dünya oyunu Starfield, 2018 yılında duyurulmuştu. Duyurulduğu günden bu yana ne yazık ki neredeyse hiçbir detay paylaşılmadı. 

Çıkan son söylentiler ise oyunun yakın bir zamanda çıkacağı yönünde. Daha önce birçok kez bu tarz haberleri önceden aktaran VentureBeat muhabiri Jeff Grubb, Bethesda'nın merakla beklenen oyunu Starfield'ın bu yıl çıkacağını söylüyor. Söylediğine Covid-19 sebebiyle bazı endişeler varmış ancak oyun yüzde 90 ihtimalle bu yıl içerisinde yayınlanacak.

Hem Microsoft hem de Bethesda, bu tarz büyük oyunlarını çıkışından kısa bir süre önce duyurmayı veya detay açıklamayı seviyor. Hatta Bethesda 2015 yılında Fallout 4'ü tanıttıktan birkaç ay sonra yayınlamıştı. Bu yüzden çok da sürpriz bir durum olmaz.

Bu ay içerisinde Xbox'ın bir sunum yapması bekleniyor ancak resmi bir bilgi değil. Ayrıca yaz aylarında da Xbox'ın etkinlik düzenleyeceği resmi olarak açıklandı. Bu yüzden Starfield'ın çıkış tarihini yakın bir zamanda öğrenebiliriz. Ancak dediğimiz gibi yanlızca bir söylentiden ibaret bu bilgiler.

Oyun çıktığında ilk günden Xbox Game Pass sistemine dahil olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7817 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
starfield, bethesda ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim