Anlık Bildirim

Spider-Man 3'ün fragmanı sızdırıldı, sosyal medya karıştı!

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni Spider-Man filmi Spider-Man No Way Home'un fragmanı sızdırıldı. Sosyal medya karıştı. Türkiye'de #SpiderManNoWayHome gündem oldu.

Spider-Man 3 fragmanı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Güncelleme: Spider-Man: No Way Home'un fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Fragmanı "Spider-Man No Way Home fragmanı paylaşıldı" haberimizde bulabilirsiniz.

Orijinal Haber: Disney ve Sony iş birliği ile geliştirilen yeni Spider-Man serisinin üçüncü filmi  için vizyon tarihi yaklaşıyor. Henüz resmi bir fragman göremedik ancak son gelişmeler sosyal medyayı karıştırdı.

Spider-Man: No Way Home Fragmanı Sızdırıldı

Dün gece geç saatlerde Spider-Man: No Way Home'un fragmanı YouTube başta olmak üzere sosyal medya platformlarında sızdırıldı. Disney ve Sony'den karşı hamle çok hızlı geldi ve fragman silindi ancak görsel alanlar ve fragmanı indirenler yeniden yükledi. 

Fragmanın tekrar tekrar paylaşılmasının ardından ise Tom Holland, "Henüz hazır değilsiniz" yazarak bir Instagram paylaşımında bulundu. Türkiye dahil birçok ülkede Twitter'da gündem olmuş durumda. Twitter üzerinden yalnızca Türkiye'de #SpiderManNoWayHome etiketiyle 235.000'den fazla paylaşım yapılmış durumda ve Türkiye gündeminde ilk sırada. Fragmanda birçok spoiler içeren sahne bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Spider-Man 3, yani Spider-Man: No Way Home17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı.

Fragman ile ilgili spoiler içeren bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. 

Fragmanı incelediğimizde ise çok net bir şekilde Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx ve Alfred Molina belli oluyor. Ancak bazı görsellerde net olmamakla birlikte Tobey Maguire ve Andrew Garfield de bulunuyor. Eğer gerçekse bu da aylardır dolanan söylentileri doğruluyor ve Marvel resmi olarak paralel evren tarafına da geçiş yapıyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
40967 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
marvel, spider-man ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim